Weekend Look by ARTonomous

Look of the Weekend #73

July 15, 2016 by ARTonomous

Ιούλιος! Καλό Μήνα!!!

Να που βρισκόμαστε σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού και, φυσικά, θέλουμε να αναδείξουμε το καινούριο μας μαύρισμα στα διάφορα καλοκαιρινά bar και event, όπου βεβαίως θέλουμε και να ξεχωρίσουμε με κάτι απλό, αλλά εντυπωσιακό!

Το ARTonomous όπως κάνει κάθε Παρασκευή με το Look of the Weekend, έχει κάτι καλό να προτείνει στις φίλες του!

Look of the Weekend artonomous

Η ολόσωμη φόρμα καταφέρνει να είναι λίγο πιο επίσημη, από ένα απλό παντελόνι με κάποιο top, και ταυτόχρονα λίγο πιο ιδιαίτερη επιλογή από ένα φόρεμα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει γίνει trend φέτος το καλοκαίρι!

Μία κομψή ολόσωμη φόρμα με ασπρόμαυρο pattern και με ανοιχτή πλάτη είναι η σημερινή επιλογή! Το ζωνάκι στην μέση είναι δική σας επιλογή αν θα το φορέσετε ή όχι! (Free Style)

weekend look artonomous blog

Η λαιμόκοψη του ρούχου επιτρέπει να φορέσουμε μεγάλα σκουλαρίκια, που θα τραβήξουν τα βλέμματα! Όπως ένα ζευγάρι ασημένιοι κρίκοι από την Cocoon Collection , από την οποία προέρχεται σήμερα και το αντίστοιχο βραχιόλι με μαύρο ασήμι, που θα το ανεβάσετε ψηλά στο χέρι!

Λιτά, αλλά μοναδικά και πολύ όμορφα είναι τα σημερινά κοσμήματα, δεν συμφωνείτε;

Ένα μικρό μαύρο τσαντάκι, θα έρθει να ολοκληρώσει το σημερινό Look of the Weekend με την φετινή τάση που προστάζει ανάγλυφο ύφασμα και με vintage κλείσιμο, που το κάνει πιο χαριτωμένο!

No items found.

Λοιπόν, κορίτσια, ελπίζω να σας αρέσει το σημερινό look και να έχετε μια ωραία πρόσκληση μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου θα την υιοθετήσετε και θα λάμψετε!!

LEAVE A COMMMENT
No comments to display
Be the first to comment