layered necklaces artonomous

Layered Κρεμαστά: Η πιο όμορφη τάση, του καλοκαιριού!

May 31, 2017 by ARTonomous

Βρισκόμαστε στο τέλος του Μαΐου, και ήδη ταξιδεύουμε -με τη σκέψη- σε όμορφες παραλίες, σε υπέροχες αμμουδιές και γαλάζια νερά.

Οι πιο τολμηρές βέβαια, ήδη τα Σαββατοκύριακα ξεκινούν δειλά δειλά να βουτούν ήδη στη θάλασσα. Αφού λοιπόν βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την έναρξη του καλοκαιριού, μοιραζόμαστε μαζί σας τα αγαπημένα μας μενταγιόν, που μπορούν να φορεθούν μαζί για να δώσουν ένα υπέροχο, boho και σικ look. Διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα, και φόρεσέ τα μαζί! Προσοχή όμως: πρέπει να επιλέξεις κρεμαστά με διαφορετικά μήκη, για ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα ψαράκια; Τότε θα αγαπήσεις σίγουρα αυτό το μακρύ κρεμαστό! Το μενταγιόν κοσμείται από έναν επίχρυσο ψαράκι με ζιργκόν, κηρόνημα και πέτρες χαολίτη και έχει συνολικό μήκους 80 εκατοστά.

 

kremasto-psari-zircon-artonomous

 

Ένα πρωτότυπο, μακρύ μενταγιόν για σένα που σου αρέσει να ξεχωρίζεις με τις επιλογές σου. Το τρισδιάστατο, μακρύ κρεμαστό διαμάντι θα δώσει τέλειο στυλ, ακόμα και στο πιο casual look.

 

3d-kremasto-epirodiomeno-artonomous

 

Για κομψές και σικ εμφανίσεις με μίνιμαλ στυλ, έχουμε το ιδανικό κρεμαστό! Είναι ασημένιο, κλασσικό και κοσμείται από ένα πανέμορφο μαργαριτάρι. Μπορεί να φορεθεί ακόμα και με το αγαπημένο σου τζιν και ένα απλό t-shirt, για να αναβαθμίσει το σύνολό σου.

 

asimenio-kremasto-margaritari-a-handmade-artonomous

 

Το μενταγιόν ματάκι Aye Πριγκιπώ είναι ιδανικό για σένα που θέλεις το τέλειο, καθημερινό κολιέ –και να μη σε πιάνει το μάτι! Μέσα από το Ελληνικό φολκλόρ στοιχείο έρχεται η συλλογή The Aye, με ένα ματάκι, τo οποίo μπορείτε να τα βρείτε σε δύο εκδοχές: ασήμι και ασήμι επιχρυσωμένο.

 

kremasto-mataki-the-aye-prigkipo-artonomous

 

Μαμά: μία αγαπημένη μας λέξη, και ίσως ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή κάθε ανθρώπου. Κάνε δώρο στη δική σου μαμά, στην κολλητή σου ή και στον εαυτό σου αυτό το μοναδικό μενταγιόν που κοσμείται με τη λέξη mama.

 

mama-necklace-artonomous

 

Ένα από τα αγαπημένα μας, καλοκαιρινά look είναι το boho! Το κρεμαστό με φτερό λοιπόν είναι μήκους 4 εκατοστών, και μπορεί να φορεθεί ιδανικά με πολλά boho σύνολα (και όχι μόνο!).

 

mentagion-ftero-asimi-epixriso-artonomous

 

roz-tetragwno-kremasto-tsaprali-artonomous

 

Κομψό, διακριτικό και ιδανικό για όλες τις ώρες: Το ροζ σαγρέ ασήμι κολιέ με ροζ επιχρύσωμα είναι υπέροχο, ειδικά για τις πρωινές εμφανίσεις σου.

Αυτές είναι οι δικές μας επιλογές για layered necklaces!

Εσύ τι λες, θα ακολουθήσεις αυτό το υπέροχο trend αυτό το καλοκαίρι;

LEAVE A COMMMENT
No comments to display
Be the first to comment