look of the weekend artonomous

Look of the weekend #36!

September 11, 2015 by ARTonomous

Δρόσισε…

Καιρός ήταν! Δεν φαντάζομαι να γρινιάζει κανείς για τον καιρό που αλλάζει;;

Πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε πάλι η εποχή που το πρωί θέλουμε ζακετάκι, το μεσημέρι γυαλιά ηλίου και το βράδυ.. ομπρέλα!

Και από το απαραίτητο πλέον ζακετάκι (η χαρά της κάθε μαμάς), ήρθε η έμπνευση για το Look of the weekend αυτής της εβδομάδας!

Πάνω λοιπόν από ένα κομψό φόρεμα σε μπλε απόχρωση, με λάστιχο στην μέση και μεγάλες τσέπες (Helmi, 34 από 57,90), ικανό να μας συνοδεύσει όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας, μπορούμε να φορέσουμε ένα ελαφρύ ζακετάκι. Το οποίο δεν χρειάζεται να είναι καθόλου άχαρο, αντιθέτως προσδίδει στυλ! Όπως αυτό το ριγέ με ασύμμετρο τελείωμα, σε ουδέτερες αποχρώσεις (Free Style, 18 από 25,50).

Και περνάμε στα αξεσουάρ! Το πιο αγαπημένο μας μέρος, γιατί έτσι μπορούμε να δώσουμε διαφορετικό στυλ στα ρούχα μας!

Με το μπλε και το μπεζ ταιριάζει υπέροχα το χρυσό, έτσι μπορούμε να φορέσουμε ένα χειροποίητο μενταγιόν, από ασήμι επιχρυσωμένο, με σχέδιο ένα φυλλαράκι, ό,τι πρέπει για να μπαίνουμε στο φθινοπωρινό κλίμα, (Κατερίνα Χρυσόγλου, 32), και στο δάχτυλό μας να περάσουμε ένα πανέμορφο δαχτυλίδι με σμάλτο σε aqua απόχρωση (Atelier Errikos, 29).

Αναλόγως το μέρος και την περίσταση, θα κρατήσουμε ή ένα backback με μοναδικά prints (Lacrimosa Design, 35 από 45) ή ένα χειροποίητο clutch (Vinge Project, 29 από 42) στους ίδιους χρωματικούς τόνους κι αυτό.

Από εμάς καλό σαββατοκύριακο αγαπημένες!

LEAVE A COMMMENT
No comments to display
Be the first to comment