must have artonomous

Sweater Weather: 7 φθινοπωρινά must-haves από το ARTonomous

November 11, 2016 by ARTonomous

Έφτασε επιτέλους ο καιρός που μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας πουλόβερ! Βρισκόμαστε στις αρχές του Νοέμβρη, και ο καιρός έχει αρχίσει ήδη να κρυώνει περισσότερο.

Για αυτό σήμερα στο ARTonomous θα σας δείξουμε 7 αγαπημένα μας κομμάτια, τα οποία είναι τα ιδανικά φθινοπωρινά musthaves για κάθε γυναίκα. Πάμε να τα δούμε;

rige-mplouza-Helmi-artonomous-1

 

Ξεκινάμε λοιπόν με το πουλόβερ, γιατί όπως αναφέρουμε και στον τίτλο είναι η ιδανική εποχή για να το φορέσουμε. Είναι άνετο, απαλό και κυρίως ζεστό για να το φοράς σε καθημερινές εμφανίσεις. Θα λατρέψεις το μπεζ πουλόβερ, από τη συλλογή του ARTonomous, της εταιρείας Helmi.

 

sakidio-platis-tipoma-artonomous

 

Το σακίδιο είναι η πιο βολική τσάντα για τη βόλτα, το σχολείο, το πανεπιστήμιο και το γραφείο. Χωράει μέσα όλα σου τα απαραίτητα, μοιράζει σωστά το βάρος και στους 2 ώμους και μπορεί να προσθέσει στυλ ακόμα και στο πιο απλό look. Σου προτείνουμε λοιπόν το μπορντό σακίδιο lazy dayz, που είναι χειροποίητο και έχει το πιο όμορφο, φθινοπωρινό print.

 

red-leather-bag-passpartout-artonomous

 

Μιας και μιλήσαμε για τσάντες, το μπορντό είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Είναι δυναμικό, και ιδανικό για την απογευματινή μας βόλτα. Το μεγάλο, δερμάτινο βαρελάκι σίγουρα θα κλέψει την παράσταση σε κάθε σου σύνολο!

 

daxtylidi-smalto-atellier-errikos-artonomous-23

 

Ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι είναι πάντα must-have, όποια εποχή κι αν έρθει! Αγαπάμε πολύ τη γεωμετρία και τις minimal γραμμές για αυτό σου προτείνουμε επίχρυσο δαχτυλίδι με σμάλτο.

 

pearl-brooch-artonomous-5

 

Αφού ξεκινήσαμε δειλά δειλά να φοράμε τα πιο ελαφριά μας παλτό, ώρα να ξεκινήσουμε να τα διακοσμούμε με όμορφες καρφίτσες. Ανανεώνουν αμέσως την συνολική μας εμφάνιση, και ανάλογα με το look μας δίνουν μία διαφορετική νότα. Μία από τις αγαπημένες μας; Αυτή η περίτεχνη, πανέμορφη καρφίτσα με μαργαριτάρι και μια λευκή χάντρα!

 

 

Για το τέλος, σας αφήσαμε 2 ακόμα αγαπημένα must-haves για το φθινόπωρο! Το κασκόλ-γιακάς σε μαύρο και άσπρο χρώμα είναι ιδανικό για να σε κρατάει πάντα ζεστή, και επιπλέον είναι χειροποίητο. Ιδανικό για εσένα που αγαπάς το casual look. Αν θέλεις κάτι που να σε κρατάει ζεστή όλες τις ώρες, και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ το ιδανικό για σένα είναι να επενδύσεις σε μία πασμίνα. Η πασμίνα με κρόσσια είναι κομψή, και μπορεί να φορεθεί ακόμα και πάνω από το αγαπημένο σου δερμάτινο τζάκετ.

 

pasmina-krossia-mavro-gri-bordo-artonomous-01

 

Αυτά είναι τα δικά μας must haves για αυτή την εποχή, από το ARTonomous! Ποια είναι τα δικά σου; Θα χαρούμε να μάθουμε!

LEAVE A COMMMENT
No comments to display
Be the first to comment